REIS VAN HET TEAM

Neem contact op

Haal de wereld binnen via het scherm en open de discussie. De reis van het team is een programma dat teams op het spoor zet en verder helpt in hun ontwikkeling.
Het is een programma dat uitdaagt tot bewustwording en ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap.
Een team maakt een ontwikkeling door. Wordt gevormd, geleid, verzelfstandigt en kent zowel succes als crisis. Dit programma biedt inzicht in de patronen van deze ontwikkeling. Tevens worden de individuele leden van het team bewust van hun rol in het team en van de fase waarin hun rol op de voorgrond mag staan en van de fase waarbij dat juist niet hoeft.

En of het nu gaat om een nieuw te vormen team of de weg vinden na een reorganisatie of het ontwikkelen van plannen voor innovatie, de reis van he team biedt inspiratie, inzicht, stimuleert om lef te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Wil je als team begrijpen welke ontwikkeling je door maakt ? Ga dan mee op avontuur!

 Hoe scheppen jullie een omgeving waarin plaats is voor authenticiteit, tolerantie en samenwerking, zodat vervolgens buitengewone resultaten neergezet kunnen worden?
Zodat de individuele teamleden uit hun comfort zone durven komen  en paden durven te betreden die voor hen eerder niet begaanbaar waren. 

In een goed team heb je het gevoel reisgenoten te zijn, reisgenoten die samen het avontuur aangaan, een goed team begrijpt dat diversiteit en verschillende percepties en talenten van mensen die reis interessanter maakt.

BOEK DEZE TRAINING

Oranjewoud

De Reis van de Held-training viel erg goed bij de junior medewerkers. Herkenbare filmfragmenten die duidelijk het thema neerzette. Een verfrissende afwisseling met andere trainers.

Simone de Rijke

Reis van de Held
4.0
2018-12-20T12:47:45+00:00

Simone de Rijke

De Reis van de Held-training viel erg goed bij de junior medewerkers. Herkenbare filmfragmenten die duidelijk het thema neerzette. Een verfrissende afwisseling met andere trainers.

Motivaction Amsterdam

De filmcompilatie geeft in heel korte tijd een duidelijk beeld van de wereldwijde Heineken drinker.
Een mooie toevoeging bij onze onderzoeksresultaten.

Martijn Lampert

Reis van de Held
5.0
2018-12-20T12:31:52+00:00

Martijn Lampert

De filmcompilatie geeft in heel korte tijd een duidelijk beeld van de wereldwijde Heineken drinker. Een mooie toevoeging bij onze onderzoeksresultaten.

Gemeente Oss

lorem ipsum

Iris de Kort

Reis van de Held
5.0
2018-12-20T11:07:33+00:00

Iris de Kort

lorem ipsum

Berenschot Adviesbureau

De adviseurs van RMV zochten naar metaforen om te definiëren wie wij als adviesgroep zijn.
De filmfragmenten gaven een goede start in de zoektocht naar de koers en strategie.
De wisselwerking tussen beeld en dialoog zijn een waardevolle bioscoopinspiratie.

Derck Buitendijk

Reis van de Held
4.0
2018-12-20T12:03:13+00:00

Derck Buitendijk

De adviseurs van RMV zochten naar metaforen om te definiëren wie wij als adviesgroep zijn. De filmfragmenten gaven een goede start in de zoektocht naar de koers en strategie. De wisselwerking tussen beeld en dialoog zijn een waardevolle bioscoopinspiratie.

WerkBedrijf Nijmegen

Erg leuk om aan de hand van filmfragmenten te kijken naar relaties en relatie management.
Erg leerzaam. Top!

Eva Bertrams

Reis van de Held
4.0
2018-12-20T11:05:08+00:00

Eva Bertrams

Erg leuk om aan de hand van filmfragmenten te kijken naar relaties en relatie management. Erg leerzaam. Top!
4.4
5

BEELD INSPIRATIE SESSIE (BIS)

Reis van de Held ondersteunt organisaties in verandering- en ontwikkelingstrajecten met op maat gemaakte trainingen.

Een Beeld Inspiratie Sessie is een training waarbij gewerkt wordt met inspirerende filmfragmenten die aansluiten bij een thema dat speelt in de organisatie. De fragmenten, die komen uit fictiefilms of documentaires, werken als metafoor.

Voor deze training worden filmfragmenten zorgvuldig geselecteerd. De goed gekozen fragmenten sluiten aan bij een vooropgesteld organisatievraagstuk of thema. Tijdens de training bekijken we de fragmenten en bespreken we wat we hebben gezien. Vervolgens leggen we de parallel met onze eigen organisatie. Deze manier van in- en uitzoomen op het thema geeft ongelooflijk veel inzicht in de eigen situatie en de stappen die allemaal gezet kunnen worden. Deze inspiratie start de chemie van verandering en brengt vastgelopen processen weer in beweging.  Inspiratie is het begin, het zaadje.

Verhalen zijn van oudsher een bron van inspiratie geweest. Verhalen hebben de bijzondere kracht om mensen te raken op verschillende niveau’s. Filmfragmenten zijn micro-verhalen waarin we veel kunnen ontdekken. De voorbeelden helpen ons patronen te herkennen in menselijke (organisatie/team) ontwikkeling. Positieve rolmodellen inspireren, andere houden weer een spiegel voor. De beelden verruimen ons denkkader en onze taal. We kunnen gaan zien wat we niet kunnen zeggen. De filmfragmenten bieden een gelaagdheid, een rijkdom en een openheid die het mogelijk maakt naar de essentie van een vraagstuk te gaan.

De kracht van het beeld is dat het de ruimte geeft vanuit verschillende invalshoeken op een thema te reflecteren en dat het een directe persoonlijke betekenis kan oproepen. Het diep binnenkomen van een scene zorgt ervoor dat we gaan beseffen waarom we ergens waarde aan hechten. We krijgen onze waarden helder. En we gaan zien welke betekenis dit voor ons heeft.  Ons standpunt wordt scherper en we kunnen, aan de hand van een personage of een scene in beeld, nu ook uitleggen waarom. 

BOEK DEZE TRAINING

Image
Wil je meer informatie over de trainingen of wil je een offerrte opvragen?        Neem dan contact op!